Hufmed.ro iti pune la dispozitie o gama variata de echipamente medicale chirurgie vasculara pentru eficientizarea si asigurarea functionalitatii actului medical in sectiile de chirurgie generala, spitale si clinici.

Dincolo de calitatea lor, produsele comercializate de hufmed.ro permit realizarea unor proceduri chirurgicale de mare complexitate. Astfel, diagnosticul si tratamentul chirurgical al bolilor vasculare arteriale, venoase si limitrofe se efectueaza mai rapdi si mai sigur.

Prin colaborarile cu cei mai renumiti producatori de echipamente chirurgie vasculara, iti oferim accesul la o gama diversificata de produse, ideale pentru dotarea completa a blocurilor operatorii.

Hufmed.ro asigura echipamente chirurgie vasculara pentru dotarea minima obligatorie conform Ord.153/26.02.2003 emis deMSF:

  • Aparat de masurat tensiunea arteriala cu stetoscop
  • Oscilometru
  • Aparat EKG
  • Doppler vascular
  • Optional: ecograf cord
  • Termometre
  • Trusa chirurgicala minima

Dopplerul vascular este destinat pentru examinarea ultrasonografica in explorarea bolii arteriale periferice prin metoda IGB, fiind o alternativa la oscilometrie in diagnosticul BAP, in special in arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare. Doppler-ul vascular disponibil in catalogul hufmed.ro, se remarca printr-un design ergonomic, compact si usor, ce permite o utilizare facila si intuitiva.

De asemenea, iti oferim la un pret excelent aparat EKG, ultraperformant, ideal pentru o scanare rapida si precisa a impulsurilor electrice cardiace, util atat pentru monitorizare cat si pentru triaj. Acesta are un design ergonomic si modern, cu functie de clasificare a undelor inregistrate dupa forma si puls. Totodata, aparatul asigura un consum redus de energie. EKG-ul permite detectarea unei tulburari a ritmului sau a conductiei cardiace, o hipertrofie auriculara sau ventriculara, o pericardita, o ischemie miocardica sau un infarct al miocardului.

Toate produsele comercializate se remarca prin fiabilitate deosebita si prin capacitatea de a oferi rezultate precise in procedurile medicale. Consulta intrega oferta hufmed.ro si alege echipamentele medicale de care ai nevoie.

Si pentru ca dorim sa-ti oferim servicii complete, specialistii nostrii iti stau la dispozitie si pentru consiliere in alegerea corecta a echipamentelor de chirurgie vasculara. Profita si comanda acum!

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!