Pentru diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor aparatului digestiv si ale anexelor acestuia, ficatul si pancreasul, ai nevoie de echipamente medicale gastroenterologie moderne.

Hufmed.ro iti pune la dispozitie o gama complexa de echipamente gastroenterologie pentru cresterea acuratetei diagnosticului si evaluarea corecta a stadiului de boala. Oferta noastra include echipamente de ultima generatie, importate de la producatori renumiti.

Prin intermediul echipamentelor de gastroenterologie  poti realiza o serie de explorari performante care sa amelioreze manageamentul pacientilor cu afectiuni digestive.

Oferta noastra include echipamente medicale gastroenterologie pentru dotarea minima obligatorie conform Ord.153/26.02.2003 emis de MSF:

  • Tensiometru
  • Stetoscop
  • Gastroscop
  • Colonoscop
  • Linie dezinfectie aparatura optica
  • Optional: truse de polipectomie, injectoare, colaborare cu un cabinet de  anatomie patologica

Echipamentele comercializate permit diagnosticarea unor afectiuni diverse, printre care: ulcere gastrice ulcere duodenale,  diverticului esofagieni, etc.

Hufmed.ro iti ofera posibilitatea unui diagnostic rapid si exact. Consulta oferta noastra si bucura-te de tarifele excelente. Comanda echipamente medicale gastroenterologie din cadrul magazinului nostru online si ajuta la dotarea corespunzatoare a cabinetului tau. Astfel, vei imbunatati serviciile oferite si vei obitine performante notabile.

In cazul in care produsul pe care il doresti nu se gaseste in cadrul listei mai sus mentionate, contacteaza-ne telefonic si in cel mai scurt timp vei intra in posesia lui.

Livrarile se efectueaza in intreaga tara.

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!