Productie mobilier medical

Productie mobilier medical
Compania Hufmed, distribuitor de echipamente si consumabile medicale, vine in sprijinul tuturor unitatilor medicale din tara cu produse de cea mai buna calitate, in scopul unei dotari complete si corespunzatoare a acestora potrivit legilor in vigoare.

Pentru d-voastra prospectam permanent piata de aparatura medicala, cautand parteneri de afaceri care sa ofere produse medicale la un nivel calitativ foarte bun, cu un pret rezonabil, ne ocupam cu verificarea si testarea produselor, incepand cu documentele legale pe care trebuie sa le aiba producatorii, pana la realizarea performantelor din specificatii, pentru a avea certitudinea satisfacerii tuturor cerintelor tehnice si de calitate referitoare la echipamentele medicale pe care le furnizam.

Pentru indeplinirea acestei misiuni, Hufmed colaboreaza cu producatori de marca din domeniul medical, rezultatul materializandu-se intr-o gama bogata de echipamente si consumabile, ce se adreseaza atat cabinetelor medicale de familie, cat si laboratoarelor de analize, clinicilor si spitalelor.

Incepand cu luna Martie compania Hufmed vine in intampinarea nevoilor clientilor si pune la dispozitie si mobilier medical la comanda la cele mai inalte standarde, executand amenajari complete pentru cabinete medicale si clinici. Toate produsele sunt produse unicat, personalizate, menite sa se potriveasca fiecarui client in parte conform spatiilor ce se doresc a fi amenajate.

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!