Sterilizarea instrumentalului este deosebit de importanta in orice unitate medicala, pentru protejarea pacientilor cat si personalului medical, de eventuale infectii sau boli transmisibile. Hufmed.ro vine in intampinarea ta cu o gama completa de produse din categoria igiena-sterilizare, de inalta calitate si deosebit de practice in orice cabinet sau sala de operatie.

Procedurile de sterilizare implica procese de distrugere a tuturor tipurilor si formelor de micro-organisme, fie ca este vorba de virusi, bacterii/endospori bacterieni, ori microbi, etc.

Pe site-ul nostru gasesti o varietate de dispozitive igiena-sterilizare, toate bazate pe tehnologii inovatoare si oferite la preturi convenabile. Acestea sunt recunoscute pentru calitatea desavarsita, dar si pentru eficienta lor in procesul de igiena-sterilizare.

Hufmed.ro iti ofera spre comercializare urmatoarele dispozitive igiena-sterilizare:

  • Sterilizator cu abur-autoclav
  • Sterilizator cu aer uscat-etuva, pupinel
  • Sterilizator cu ultrasunete
  • Aparat distilat apa-distilator
  • Aparat de sigilat pungi pentru sterilizare
  • Casolete
  • Pungi rola pentru impachetat instrumente

Toate dispozitivele sunt importate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu, firma noastra fiind specializata pe comercializarea unei game complete de echipamente medicale de marca.

Daca doresti sa fii in ton cu ultimele tendinte in domeniu, iti oferim la un pret mai mult decat avantajos aparat de sterilizare autoclav. Acesta este o incinta complet automatizata, inchisa ermetic care sterilizaza instrumentul folosind vapor sub presiune si la temperaturi suficient de ridicate pentru a elimina orice agent patogen. Dupa fiecare sterilizare controlerul incorporat tipareste un raport astfel incat sa se poata evidentia eventualele erori care sa afecteze eficacitatea acesteia.

Consulta intreaga noastra oferta si alege in functie de necesitati tipul de dispozitiv igienta-sterilizare. Noi iti oferim dincolo de produse moderne, si accesul la preturi mici. Convinge-te!

Achizitioneaza rapid si simplu dispozitive igiena-sterilizare din cadrul magazinului nostru online si profita de oferte unice!

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!