In cadrul ofertei nostre gasesti o gama completa de echipamente medicale pentru pneumologie de ultima generatie, la preturi foarte mici. Acestea sunt ideale pentru dotarea cabinetelor si spitalelor private si particulare. Echipamentele pentru pneumologie permit atat un diagnostic rapid, cat si un tratament adecvat al afectiunilor respiratorii.

Echipamentele pentru pneumologie prezente in catalogul nostru, ajuta la diagnosticarea si tratarea unor afectiuni ca: bronhopneumopatia cronica obstructiva, astm, pneumonii, tuberculoza, insuficiente respiratorii, etc.

Tehnologia moderna, fiabilitatea,  designul ,si durabilitatea sunt doar cateva din caracteristicile de baza ale acestor echipamente medicale pneumologie, comercializate de hufmed.ro

Oferta noastra include urmatoarele echipamente pneumologie pentru dotarea minima obligatorie conform Ord. 153/26.02.2003 emis de MSF:

  • Tensiometru
  • Stetoscop
  • Aspirator
  • Termometru
  • Spirometru
  • Negatoscop
  • Optional: trusa de punctie pleurala, ace pentru biopsie
  • Colaborare directa cu cabinet de radiologie, laborator clinic si microbiologic
  • Acces la investigatia bronhoscopica

Iti punem la dispozitie aspirator chirurgical inovator, cu indicator de vacuum, pentru ingrijirea la domiciliu sau pentru dotarea spitalelor/cabinetelor medicale, cu design ergonomic si modern.

De asemenea, din catalogul nostru de produse poti alege stetoscop cu capsula dubla, confectionat  din aluminiu, in diferite culori, fie rosu, negru sau albastru.

Iti punem la dispozitie si negatoscop de perete, cu lumina rosie fluorescenta, confectionat din carcasa metalica vopsita electrostatic, pentru asigurarea rezistentei in timp.

Daca iti doresti o dotare completa, iti oferim si o gama diversificata de spirometre, importate de la renumiti producatori in domeniu.  Acestea sunt ideale pentru evaluarea simptomelor ca tuse, sputa productie, etc., dar si pentru diagnosticarea astmului, insuficientei cardiace sau BOPC-ului. Optional spirometrul se poate abdata pentru presiunea respiratiei, rezistenta cailor respiratorii, evaluarea respiratiei nazale, NEP, pulsoximetrie, etc.

Indiferent de alegerile tale, produsele prezente in oferta hufmed.ro sunt menite sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de performanta, calitate, design, si nu in ultimul rand, durabilitate.

Pentru a achizitiona echipamente medicale pneumologie, contacteaza-ne online sau telefonic si bucura-te de tarifele unice!

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!