Orice pacient are dreptul la un tratament corespunzator pentru o vindecare rapida. Pentru toate acestea este nevoie ca fiecare cabinet medical, spital si laborator de analize sa dispuna de toate resursele necesare.

Pe noi ne preocupa profesionalismul si dotarea corespunzatoare din domeniul medical, motiv pentru care ne axam acitivitatea pe oferirea unor solutii eficiente in domeniu.

Hufmed.ro ofera clientilor sai accesul la o tehnologie de ultima ora in domeniul aparaturii medicale, de diagnostic si tratament, asigurand totodata necesarul de consumabile si accesorii destinate acestor dispozitive.

Oferim consultanta si solutii integrate pentru dotarea cabinetelor si clinicilor medicale conform cerintelor Ministerului Sanatatii.

Noi nu suntem un simplu furnizor de echipamente/aparatura si consumabile medicale, suntem mai mult decat atat. Suntem un partener de lunga durata pentru toti cei care isi doresc alternative eficiente pentru imbunatatirea sistemului medical si a serviciilor oferite.

Iti punem la dispozitie o gama completa de echipamente si consumabile medicale, toate furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu. Dincolo de calitate si diversitate iti propunem si tarife competitive si in acelasi timp, corecte.

Si pentru ca misiunea noastra este accea de a ne axa exclusiv pe oferirea serviciilor de calitate, echipa Hufmed iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere gratuita in alegerea corecta a produselor de care ai nevoie.

Suntem convinsi ca in catalog nostru de produse gasesti toate accesoriile de care ai nevoie pentru imbunatatirea serviciilor medicale.

Despre Hufmed

Stim cat de importanta este sanatatea pacientilor tai, motiv pentru care am inclus in oferta nostra doar echipamente si consumabile medicale potrive exigentelor tale.

Beneficiem inca de la inceput de suportul unei echipe de profesionisti care detin experienta necesara comercializarii de produse medicale.

Suntem preocupati si de confortul tau, de aceea prin intermediul site-ului Hufmed ai posibilitatea de a comanda cu un singur click produsele medicale de care ai nevoie.