Informatii Livrare

Transport gratuit pentru comenzi >100 lei fara TVA

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 100 lei transportul este gratuit daca alegi sa faci plata prin “TRANSFER BANCAR” . Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Fan Courier sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus).

Transport gratuit pentru comenzi >300 lei fara TVA

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei transportul este gratuit . Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Fan Courier sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus).

Transport la pret redus pentru comenzi cuprinse intre 100 si 299 lei fara TVA

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 100 lei transportul este la pret redus (20 ron cu TVA). Pretul de livrare va fi afisat la finalizarea comenzii in mometul in care se introduc judetul si localitatea exacta. Exceptie poate fi cand localitatea de destinatie are kilometri suplimentari fata de punctul de distributie Fan Courier sau coletul depaseste 10 Kg sau produsul se afla in alta promotie (pret redus).

  1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.
  2. Livrarile se vor efectua, in medie, in aproximativ 72 ore din momentul primirii comenzii din partea clientului, in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, HUFMED va informa Clientul telefonic sau prin E-mail, fara nicio obligatie ulterioara a HUFMED fata de Client si fara ca acesta (Clientul) sa poata pretinde HUFMED daune-interese.
  3. Clientul poate renunta la comanda, in scris, doar in cazul comenzilor de stoc.
  4. Pentru comenzile speciale, HUFMED va percepe clientului un avans de garantare a bonitatii sub forma de garantie comerciala, stabilit de comun acord cu clientul, si consemnat prin emiterea unei facturi avans marfa catre acesta.
WhatsApp chat Suntem pe WhatsApp!