Costul transportului prin curier este de 20ron pentru intreg teritoriul Romaniei,.

Comenzile cu valoare minima de 350ron (fara TVA), beneficiaza de transport gratuit.

Comenzile cu valoare mai mica de 350ron (fara TVA) platite prin card bancar beneficiaza de 50% reducere la tariful de transport.

Cazurile speciale legate de colete de dimensiuni atipicie sau de localitati de destinatie aflate in afara zonelor de acoperire a serviciilor de curierat, vor fi discutate de punctual.

Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Coletele in care sunt livrate produsele sunt securizate cu banda adeziva personalizata, iar preluarea de catre curier de la depozitul Vanzatorului este monitorizata video. In cazul in care Cumparatorul observa, la primire, coletul deformat, rupt, gaurit sau cu banda adeziva desfacuta, are obligatia de a refuza primirea. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru avarii asupra produselor, aparute pe parcursul livrarii.

Livrarile se vor efectua, in medie, in aproximativ 2-4 zile din momentul primirii comenzii din partea clientului, in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, HUFMED va informa Clientul telefonic sau prin E-mail, fara nicio obligatie ulterioara a HUFMED fata de Client si fara ca acesta (Clientul) sa poata pretinde HUFMED daune-interese.

Clientul poate renunta la comanda, in scris, doar in cazul comenzilor de stoc.

Pentru comenzile speciale, HUFMED va percepe clientului un avans de garantare a bonitatii sub forma de garantie comerciala, stabilit de comun acord cu clientul, si consemnat prin emiterea unei facturi avans marfa catre acesta.