Echipamente Medicale Cardiologie

Hufmed.ro iti pune la dispozitie echipamente medicale cardiologie performante, astfel incat recuperearea pacientilor sa fie mult mai rapida si cu mai putine riscuri. Catalogul nostru de produse include echipamente medicale cardiologie moderne, de ultima generatie, menite sa sustina cea mai vasta gama de investigatii cardiologice;

In diagnosticarea anomaliilor cardiovasculare, un avantaj major este utilizarea unui echipament performant care se axeaza pe precizie, acuratete si nu in ultimul rand, care sa ofere avantaje atat pentru medicul specialist cat si pentru pacient.

Oferim clientilor nostri solutii optime pentru investigarea non-invaziva a inimii.

Dotarea minima obligatorie conform Ord.153/26.02.2003 emis de MSF:

  • Aparat de masurat tensiunea arteriala
  • Oscilometru
  • Termometru
  • Electrocardiograf
  • Optional: ecocardiograf
  • Echipament pentru testarea de efort
  • Aparat de monitorizare EKG ambulatorie (Holter)

Electrocardiografele si sistemele de monitorizare Holter furnizate de cei mai renumiti producatori in domeniu raspund cu succes exigentelor in materie de calitate, inovatie, performanta, rezistenta si durabilitate, oferind posibilitatea de a achizitiona semnalele EKG de la distanta prin sistemul wirless.

Holterul EKG inregistreaza activitatea electrica a inimii, sub forma unui traseu EKG timp de 24-48 de ore. Aparatul face propriile sale masuratori, interpretari si statistici. Rezultatele se pot inmana pacientului in maximum 20 de minute, de la sfarsitul intregistratii, in functie de numarul si gravitatea evenimentelor inregistrate. Cu ajutorul Holterului se poate analiza starea pacientului in conditiile de viata reala, nu doar in conditii de repaus, prin inregistrarea eventualelor evenimente ischemice.

In patologia aparatului cardiovascular, punerea unui diagnostic exact este esential in vederea inceperii  unei terapii corecte si eficace pentru pacienti, motiv pentru care este obligatorie dotarea cabinetului cu echipamente adecvate. Hufmed.ro iti ofera acum solutia ideala: echipamente medicale cardiologie intr-un raport optim calitate-pret.

Profita de tarifele mici si comanda online sau telefonic echipamente medicale cardiologie.

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!