Cauti echipamente pentru medicina muncii? Hufmed.ro are solutia: o gama diversificata de echipamente medicina muncii, la preturi mici! Canapea pentru consultatii, tensiometru, ciocan pentru reflexe, toate acestea reprezinta doar o mica parte din oferta noastra. Pe langa produse de inalta calitate, furnizate de la cei mai importanti producatori in domeniu, iti oferim accesul si la tarife competitive. Profita!

Hufmed.ro te sprijina in dotarea ultramoderna a cabinetelor de profil si in imbunatatirea serviciilor oferite. Prin achizitionarea echipamentelor pentru medicina muncii obtii consultatii mai rapide si mai calitative. De asemenea, acestea te vor ajuta in stabilirea unor diagnostice si tratamente corecte.

Pe langa echipamente medicina muncii, hufmed.ro iti ofera si  o gama diversificata de mobilier pentru dotarea moderna a cabinetelor.  Astfel, poti comanda din cadrul magazinului nostru online, canapea pentru consultatii dar si dulapuri pentru depozitarea  instrumentelor si a medicamentelor. Acestea vor contribui atat la capitolul estetic, cat si la confortul pacientilor.

Pentru dotarea completa a cabinetelor de medicina muncii, apeleaza la un furnizor care sa-ti poata garanta produse de calitate: hufmed.ro

Oferta noastra include echipamente medicina muncii pentru dotare conform Ord.240/3 martie 2004 emis de MS:

  • Canapea pentru consultatii
  • Dulap pentru instrumente si medicamente
  • Stetoscop
  • Tensiometru
  • Ciocan de reflexe
  • Cantar pentru adulti
  • Taliometru
  • Optotip pentru distanta si aproape

Toate echipamentele prezente pe site au marcaj CE si sunt inscrise in baza de date a Ministerului Sanatatii si Familiei si sunt conforme cu legislatia romaneasca si europeana.

Produsele sunt comercializate la preturi foarte avantajoase, accesibile oricarui buget. Diversitatea echipamentelor medicale, calitatea si fiabilitatea lor, inovatia si tehnologia de ultima generatie, ne recomanda ca fiind partenerul tau de incredere! Ne adresam atat cabinetelor de stat cat si celor particulare. Consulta oferta noastra de echipamente medicina muncii, si alege in functie de exigente. Suntem gata sa raspundem oricaror provocari.

In cazul in care ai nevoie de consultanta in alegerea corecta a echipamentelor de medicina muncii, specialistii hufmed.ro iti stau la dispozitie. Profita!

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!